Надзбруччя хліб
Lock
01:14, 25.04.2024 Надзбруччя хліб                                                     

ТРАВНЕВИЙ КОНКУРС

"Надзбруччя хліб" це не лише люди, що печуть хліб, який Ви смакуєте. Це ще й наші партнери - магазини куди Ви ходите за продукцією "Надзбруччя хліб". Напишіть нам про них. Опишіть стосунки з Вашим щоденним магазином, подякуйте своїм улюбленим продавцям. Ми опублікуємо Ваші роботи на нашому сайті і у Фейсбуці . А кращі відгуки будуть відзначені хорошими призами. При чому ми зробимо подарунок і магазинові, про який Ви напишете. Чекаємо листи поштою: Тернопіль 25 а/с 1025 та на сайт www.nhlib.at.ua у розділ "конкурси"


Визначено переможців квітневого конкурсу. Перш ніж оголосити їхні імена, хочеться декілька слів сказати в подяку усім, хто писав до нас. Найперше радує щирість, з якою написані листи. Ми розуміємо, що ніхто не писав заради приза. Писали, аби висловити своє відношення до нас,  аби просто висловити подяку чи побажання. Адже це звичайна людська потреба. Потреба у спілкуванні. Отож ми раді будемо отримувати від Вас і надалі відгуки. Ми хочемо чути і критичні зауваження, ми хочемо чути і Ваші ідеї. Адже завдяки їм ми знаємо - куди, в якому напрямку нам рухатись далі. Тому  ж нашим наступним конкурсом у травні залишився такий самий формат. Формат живого спілкування. Тепер декілька слів про переможців. Їх шестеро. Листи - переможці обрала комісія працівників "Надзбруччя хліб" Декілька слів про кожний лист. Ці листи Ви можете прочитати у розділі ВІДГУКИ, вони відзначені поміткою ПЕРЕМОЖЕЦЬ КВІТНЕВОГО КОНКУРСУ.

ЛЮДМИЛА нам гарно написала про прості цінності про щастя. Колись ми звернули увагу на таку сентенцію: "-У чому зміст життя? - У радості" Це правда. Та кожна людина радість отримує від різних речей. В цьому, мабуть і є різниця між людьми. Людмила розповіла про прості речі від яких вона отримує задоволення. І ми можемо сказати про неї: "наша людина".

ЮРА - був лаконічним як ніхто, та саме "краткость - сестра таланта". Він потрапив у точку, звернувши увагу на те, що ціна нашої продукції завжди відповідає якості. Знаєте, часом зайві слова шкодять. Юра так написав , що хочеться йому вірити з півслова.

ОЛЬГА КОСТЮК стала переможцем серед поетичних дописувачів. Вірш сподобався ....асортиментом.

СВІТЛАНА СЕЛЬСЬКА звернула увагу нашу на те, що турбує молодь. Вірніше потішила тим, що молодь не байдужа як до свого майбутнього, так і до майбутнього взагалі.

БАРУСЕВИЧ РІТА ПАВЛІВНА написала справді щирого листа, таку собі маленьку сповідь. Цей лист просто зачепив нас своєю душевністю, простотою, бажанням просто поговорити .

Подруги ЛІЗА і ЛІЗА написали самого красивого листа, сповненого дитячої наївності і водночас мудрості. Недарма кажуть "вустами дитини говорить істина" Лист був чудово оформлений, розмальований і просто прикольний. Ми читали з щирою посмішкою від задоволення.

Добрий ранок! Сьогодні отримала ваш тортик і не змогла не висловити свою
глибоку вдячність за ваші доброту та турботу!) Мені надзвичайно приємно,
що я потрапила до числа переможців. Якщо чесно, навіть не сподівалась, бо
всі есе були дуже достойні та щирі. Я багато років споживаю продукцію
"Надзбруччя хліб" через її якість, та тепер мене ще й вразили
працьовитість, відданість, креативність та доброта всіх працівників. У
хороших людей приємно купувати. Відтепер я ваш відданий фанат і всім
друзям буду рекомендувати ваші вироби, адже вони зроблені з любов'ю:
)

Світлана Сельська

Увага 20 квітня відбувся розіграш планшетного комп"ютера! Вітаємо переможця!


Хочу привітати усіх з святом Воскресіння Христового!. 

Пекти хліб насущний - це справді благородна справа. Це справа, яка потребує чистого серця і душі. Тому мої найщиріші вітання усім тим, хто працює  дні і ночі коло святого для кожного українця хліба. Не дивлячись на те, що часто праця Ваша не є належним чином оцінена державою, яка навіть з хліба робить політику - пам"ятайте - Бог і люди віддячать Вам за ту душевну теплоту, за недоспані ночі, за те, що саме Ви даруєте кожному українцю через випечену Вами буханку хліба, паску величезну силу традиції. Традиції української, традиції людської - дарувати одне одному радість і добро. Саме в переддень Великодня я відчув це, коли їздив до своїх друзів, своїх вчителів, своїх добрих знайомих і до своїх рідних, аби спрезентувати їм пасочку вироблену Вашими руками. Це, повірте мені, один з найчудовіших днів у моєму житті. В такий день я заряджаюсь енергією їхніх сердець, я відчуваю величезну і незбагненну силу єднання усіх нас навколо традиції, що приходить з віків, що об"єднує нас, що перемагає черствість, прагматизм, практичність, гроші, що показує нам красу наших душ, наповнених любов"ю, щирістю, повагою один до одного. Ми, українці, насправді хороші люди. Пишаймося цим. 

Хочу побажати усім ,аби ніколи у житті Ви не відчували одинокості. Щоб завжди коло Вас були люди, що підтримають, зрозуміють, чи, принаймні спробують Вас зрозуміти. Будьте щасливі! 

Христос Воскрес!

З повагою А.Іноземцев___________________

 



Запрошуємо на форум поділитися думками!


Пам'яті  РОМАНА БОЖКО

Людина, смерть якої зменшила кількість добра на цьому світі. Для мене Роман - це людина, з якою пов"язане все моє свідоме життя у бізнесі. Саме з ним ми починали возити тернопільський хліб по районах області, коли в Чорткові, Почаєві...був справжній ажіотаж і його автомобіль виглядали на ринку люди з щасливою посмішкою і надією, що сьогодні вони зайняли чергу раніше і їм дістанеться завітний буханець. З Романом ми переживали і усі скрути нашого бізнесу. Коли в один день була прийнята постанова про заборону торгівлі хлібом з автомашин і нам за короткий термін необхідно було зав"язати стосунки з магазинами, переконати їх, подружитися з ними. І ця дружба триває по сьогодні. З Романом ми виходили із ситуації, коли нашим клієнтам і в сніг та мороз доводилось возити хліб зі Львова, допоки не запрацювало власне виробництво. А як ми пишалися тим, що навіть у сувору зимову заметіль, коли дорогу до Почаєва замело начисто, автомашина Романа добиралася до своїх клієнтів. А часом і вони добиралися до занесеної снігом машини, щоб допомогти доїхати до цілі. Багато чого було пережито. І радості й печалі. Вони нас поріднили, вони нас зробили справжніми друзями. Я знаю, що Роман завжди дуже переживав за нашу фірму. Його серце боліло, коли були якісь негаразди.От і зараз, коли нам довелося закрити виробництво в Почаєві, коли його "ласточці" довелось на зимовий період стати у гараж, коли довелось переживати за майбутнє своєї фірми дуже серйозно ,його серце не витримало. Обширний інфаркт забрав його від нас. Я не можу виразити словами той жаль і ту скорботу, що є зараз у моєму серці. Я шкодую, що не поговорив з ним і не зумів заспокоїти. Він, це для мене ще й людина-ниточка , яка пов"язувала мене із моїм батьком, якого нестало вже більше як 10 років тому. Колись вони із моїм батьком разом працювали у "Кооптрансі"... Тепер і Роман зустрінеться на небесах з моїм татом і , напевно, разом дивитимуться на нас, посилаючи свою незриму допомогу. Нас покидають кращі люди. Люди, що знали біду, що знали, що таке справжня дружба, що таке любов, взаємоповага, підтримка один одного. Люди з Великої Літери. Вічна пам"ять.

З повагою, молитвою за душу Романа, А.Іноземцев.

Цікава новина.

Ми провели соціологічне дослідження і виявили, що 73% наших покупців це люди, що дбають про своє здоров'я. При цьому вони прихильники не радикальних поглядів (строга дієта), а зваженого підходу (вибір здорового, збалансованого харчування). Серед опитаних 81% людей, що проявили себе послідовними, тобто такими, що дотримують слова, своїх переконань та традицій. Нам надзвичайно приємно, що наша цільова аудиторія, це люди з такими чудовими моральними і особистісними рисами. То ж ми закликаємо Вас рекомендувати нашу продукцію своїм друзям, бо вони, як і Ви, знайдуть переваги для себе.

З повагою, "Надзбруччя хліб"

Останньою новиною є відкриття кондитерського цеху. Це знову ТРАДИЦІЙНІ технології. Всім добре знані торти "КИЇВСЬКИЙ" , "ГІЛКА" , "ПРАЖСЬКИЙ" віддавна. Тепер Ви зможете їх скуштувати як і у дитинстві. Ми використовуємо лише хорошу сировину. Жодних новомодніх емульгаторів та консервантів. Проте пропонуємо нові послуги: Ви можете замовити тортик з доставкою додому за заводською ціною. Доставка безкоштовна. Телефонуйте 235656 або 0673509215 , обирайте тортик і Вам його доставлять. Надзвичайно популярними є коржі для тортів, що пропонує наш кондитерський цех. Це можливість для господинь пофантазувати вдома і облегшує їхню роботу. В квітні 2012 починаємо випуск до вже традиційно-популярних київських, медових ще БІСКВІТНІ коржі.
" Н А Д З Б Р У Ч Ч Я Х Л І Б - Т Р А Д И Ц І Й Н И Й У К Р А Ї Н С Ь К И Й Х Л І Б "

язувала мене із моїм батьком, якого нестало вже більше як 10 років тому. Колись вони із моїм батьком разом працювали у

Торти для Вас

Sample imageТелефони для замовлень:
23 56 56, моб. 067 350 92 15

Надзбруччя хліб

Sample 6Нове слово в давній справі

Наше найкраще

Sample imageУкраїнцем бути престижно

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0