Надзбруччя хліб
Lock
02:54, 19.04.2024 Надзбруччя хліб                                                     

Сьогодні ми відкрили свою поштову скриньку (Тернопіль-25 а/с 1025)  і ділимося з Вами відгуками, що написані нам у листах :

Шевчук Ігор Пантелеймонович м.Кременець

«Чому я обираю продукцію «Надзбруччя хліб»

З прадавніх давен хліб являється святинею нашого народу. Це не просто продукт №1, він є невід’ємною частиною нашої національної культурної спадщини Хдіб оспіваний в піснях і возвеличений у віршах поетами та композиторами . Хлібом і сіллю зустрічають дорогих гостей, батьки благословляють своїх діточок, коли ті стають на весільний рушничок. Хочу також процитувати короткий уривок з пісні «Ты запомни сынок золотые слова – ХЛЕБ ВСЕМУ ГОЛОВА» Наші бабусі, готуючи хліб, робили цю нелегку роботу рано-вранці, звертаючись з молитвою до Бога, залишаючи в собі лише хороші думки. В дубовій діжці завжди залишалась закваска, основа майбутнього продукту. В печі , на черені випікався смачний та духмяний хліб, і як ми малі любили смакувати свіжу «шишку». Так, зараз часи змінюються, в моді новітні передові технології, кондитерські та пекарні часто-густо застосовують емульгатори, стабілізатори, розпушувачі, що , без сумнівів має негативний вплив на організм людини. Ваша продукція є поза конкуренцією, тому що Ви, відтворюючи давні традиції, стаєте на щабель вище всіх рейтингів і «Надзбруччя хліб» напрочуд смачна і корисна їжа. Вся наша родина, знайомі та близькі обираємо лише найкраще – вироби «Надзбруччя хліб». Якщо Ви ще не пробували , неодмінно скуштуйте, і будете приємно здивовані та вражені, переконайтесь самі та перекажіть оточуючим.

Будьте здорові! З вдячністю та повагою Ігор Пантелеймонович Шевчук. 2 квітня 2012 року.

----------------------------------------------

Шановний Ігоре Пантелеймоновичу, вдячні Вам за теплі слова.

Ми справді розділяємо Вашу думку. Ми справді чудово розуміємо, що саме у традиції, що передається з покоління в покоління, від бабусі і дідуся до дітей та онуків непереможна і життєдайна сила нашого народу. Ми розуміємо, що наша місія не тільки використати це у своєму виробництві, а , найголовніше, зберегти, донести до наступних поколінь силу та красу української традиції. Адже саме на неї спирається наша ідентичність, наша мова, наша культура.  І повірте, що (нажаль) це непросте завдання. В час , коли гроші стають кумирами людей, витісняючи духовність – важливо залишитись чесним перед собою та своїми покупцями.  На робочих місцях на нашому підприємстві, завдяки Вам тепер є такі слова:

«Перед початком роботи залиште усі негаразди за межами Вашої свідомості . Працюйте з чистим серцем і душею. Хто віруючий – помоліться. Ми робимо святу справу!

З повагою від імені «Надзбруччя хліб», Іноземцев А.М.

Барусеева Рита Павловна г.Кременец ПЕРЕМОЖЕЦЬ КВІТНЕВОГО КОНКУРСУ  

Христос воскрес!

Дорогие наши Кормильцы. Не побоюсь написать это слово с большой буквы. Чтобы испечь хороший хлеб, надо иметь золотые руки и чуткое доброе сердце, а они у Вас есть. Я постоянно беру Ваш хлеб и батон, очень хорошая продукция. Почему я её беру. Замечательная выпечка, не плесневеет, не черствеет, долго лежит и не теряет своих качеств. Но трудно у нас её достать, только утром, сразу разбирают.  Я инвалид II группы (40 лет назад перенесла тяжёлую операцию на печени, больна поджелудочная и т.д.) Батончик Ваш сушу на сухари, прекрасно получается и пью с чаем. Продукцию Вашу берём в магазине «Люкс» г.Кременец. Дочка заказывает по телефону, а потом приносит мне. Я редко хожу в город. Но Ваш хлеб у меня всегда на столе, благодаря Вашей выпечке. И сколько мне ещё Бог продлит жизнь ( мне 5 мая исполнится 75 лет) я никогда не изменю свой выбор данного производства. Вы не подумайте, что я пишу ради приза, нет, просто Вы делаете замечательное, дело и Вам никогда не будет стыдно за Вашу продукцию. У нас в городе очень любят и ценят Ваши изделия. Так что не подведите нас, чтобы мы могли и дальше пользоваться тем, что ваше производство  даёт нам хоть небольшую радость. Что можно съесть нормальный хлеб и не бояться за последствия. Я бывший медик (фельдшер) часто обжигалась на недоброкачественной продукции и сильно страдала.

Дай Вам Бог здоровья, счастья, мира, чтобы все были здоровы – Ваши сеиьи, дети, внуки. Чтобы не болели Ваши натруженные руки – это очень тяжёлый труд. Ещё раз с праздником . Весёлых свят. Извините за писанину. Но это всё от чистого сердца.

С уважением, Рита Павловна  14.04.2012.

-----------------------------------------------

Уважаемая Рита Павловна, мы польщены Вашим письмом. Возможно только ради таких писем, которые приходят к нам с добрыми словами от чистого , знающего любовь и тепло, сердца стоит жить и работать. Возможно именно в этом истинное предназначение настоящего человека – дарить другим людям тепло, себя, свою душу. Мы очень рады, что наша продукция вызывает у Вас такое доверие. Мы знаем секрет, как и Вы. Мы просто всё делаем честно. Мы никогда не ставили во главу угла деньги. Они, безусловно, важны, но они – это достойное вознаграждение за честный труд. И Ваши слова: « Вы делаете замечательное, дело и Вам никогда не будет стыдно за Вашу продукцию» - попадают прямо в суть той идеи, которая положена в основу «Надзбруччя хліб» .Мы Вас не подведём.

 Огромное спасибо за тёплые слова и пожелания.  С днём рождения. Хотим Вам пожелать, чтобы всегда Вы чувствовали , что рядом с Вами есть люди, готовые Вас поддержать, помочь, понять.  Мы всегда будем рады Вашим письмам. А читали письмо всем коллективом, разместили у себя на сайте(www.nhlib.at.ua) и в фейсбуке, так что Ваши слова, Ваша позитивная  энергетика , Ваше тепло согреет не одно сердце. Спасибо.

С уважением,от имени коллектива  «Надзбруччя хліб»  Иноземцев А.Н.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Відгуки , що надійшли на сайт xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Чудовий торт від «Надзбруччя хліб»!

  У файному місті Тернопіль і далеко поза ним багато людей добре знають продукцію ТОВ «Надзбруччя хліб». Знають через справжній смак найкращого продукту всіх часів і народів – хліб! Завдяки великому асортименту кожен може вибрати свій улюблений. Честь і хвала Вам шановні добродії ТОВ «Надзбруччя хліб»!  

  Серед великого асортименту продукції ТОВ «Надзбруччя хліб» є і чудові солодощі! З великим задоволенням поділюсь сьогоднішньою можливістю посмакувати торт-подарунок від ТОВ «Надзбруччя хліб». Все почалось з прослуховування в авто «УХ-радіо», на хвилях якого в цей час у прямому ефірі проходив конкурс на краще переконання ведучих щодо необхідності отримати в подарунок торт від ТОВ «Надзбруччя хліб»вже сьогодні! Зателефонував і через хвилину вже чув прекрасний голос ведучої і по телефону, і по радіо. Якось швидко-несподівано-легко і приємно ми поговорили – і через мить таємного голосування в студії мене оголосили переможцем сьогоднішнього розіграшу! Моє улюблене «УХ-радіо» - дякую Вам за такий знаковий позитив – слухаю Вас завжди!  

  Сьогоднішній подарунок торт «Медово-вершковий з вишеньками» від ТОВ «Надзбруччя хліб» зробив цей день особливим від початку спілкування про торт на хвилях УХ-радіо до його смакування за вечірньою святковою родинною трапезою!  

  Справа в тому, що виключно позитивний настрій панував і щораз посилювався на всіх етапах розвитку цього проекту: від розмови про торт до його смакування. Вже тепер, після святкової трапези вишуканою насолодою аналізую весь хід цього задуму. Загальне враження, що кожний, хто залучений до цієї реалізації даного проекту – робив і робить свою справу з любов’ю! Вчасно доставлений за обумовленою адресою подарунок – торт також був переданий з особливою святковою подачею (п. Фентон В.М.).  

  Сам король-торт дуже свіжий, таке враження ніби він живий – пухкий і ароматний, грає кольорами, а з кожним наступним розтопленим (не прожованим) кусочком у роті відкриваєш все новий і новий секрет його успішного приготування, його шикарного вигляду і неперевершеного смаку! Але всю палітру смаку не передасиш словами – його треба попробувати! Міркуєш, що така смакота створювалася з добрими думками добрих людей і тоді – коли про нього вже чи ще тільки говорили на весь ефір УХ-радіо – тобто кілька годин тому.  

  Після сьогоднішньої події хочу щиро висловити свою вдячність цьому життєдайному проекту – людям ідейним, творчим, працьовитим, добрим. Побільше б нам усім отієї простої радості від щирої посмішки, доброго слова і смачного торта!  

  З іншої сторони, мені особливо приємно і гордо усвідомлювати, що така смачна продукція ТОВ «Надзбруччя хліб» створюється у Підволочиську – батьківському краї, оскільки сам родом із Староміщини (за 2км).  

Я родом звідси – з космосу земного.  

Чи є де край, де серце так співа  

Ту материнську пісню, що з порога  

 Домівки рідної у світ мене вела?  

Я родом звідти, де ранкові роси  

 Сяйвом кришталю в променях дзвенять,  

Де щедрої пшениці золоті колосся  

Про землю надзбручанську гомонять!  

  Шановні добродії ТОВ «Надзбруччя хліб»!  

  Ви творите позитивне життя своєю благородною працею!  

  І нехай допоможе Вам Бог!  

                  З повагою і вдячністю Ваш Олег Покотило – професор кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.----------------------------------------------------

   Ми - суть того,що їмо. В наш невгамовний високофункціонуючий час існування дуже важко вибрати справді якісну продікцію, адже наш вигляд залежить здебільшого від того, що ми споживаємо.
Існує безліч виробників але чи всі вони мають дійсно шанобливе відношення до своєї не легкої праці?
   Ось уже п'ять років як ми споживаємо продукцію "Надзбруччя хліб". Продукція радує не тільки виглядом, а й смаком. Хочеться порівняти з оригамі, без розрізів з квадратного аркушу паперу, сторони якого можуть бути такими різними, тобто широкий асортимент, смак який затьмарює дійсніть, якість безпосередньо найкраща. Хліб який виготовлений з любов ю, адже саме він прикраса для кожного столу. Хчуться щоб завжди продукція тільки процвітала і технологія виробництва не зміннювалась. а доповнювалась.

                  Ірина --------------------------------------------------- 

  Доброго дня! мене звати Сергій. Проживаю в місті Збараж. Хліб та інші продукти купую в магазині "Шедевр". Клієн я не вибагливий, коли мене запитують який мені хліб подати, я просто відповідаю, чорний круглий або білий порізаний. Але коли мені в руки потрапляє продукція від Надзбруччя,
то це додатковий +. Чому? По-перше-вона гарно оформлена і її з іншим виробником не сплутаєш, смачна, як і весь хліб насушний, проте в питанні свіжості Ви на мою думку,найкращі.Ну і в круасанах багато начинки, а ще мені подобаються Ваші чудернацькі назви (креативному відділу привіт)
   Отож дякую Вам за Вашу продукцію і бажаю подальшого процвітання!!!!!

                   Сергій  -------------------------------------------------

 Чому я обираю продукцію «Надзбруччя хліб»

    Як пахне хліб? Ви знаєте, як пахне хліб?
    Диханням косарів, вогнем гарячих діб,
    Трудом і творчістю, людським гарячим потом,
    Він пахне солодко, як пахнуть меду соти. 

   Хліб... Ось він — свіжий, м'який, запашний — лежить на вишитому рушнику. Від нього іде запах золотої ниви, спекотного сонця, чується пісня жайворонка , з'являється відчуття чогось нового, якоїсь незвіданої радості.
Майже всі ми оцінюємо в магазині якість хліба однаково — запитуємо, чи свіжий, і відповідно мацаємо. А треба б дивитися на ярличок під плівкою біля буханки — там мають бути вказані і виробник, і час виготовлення, і детальний склад, а з першого січня цього року ще й наявність чи відсутність ГМО. Не вказано? Чи ярличка і близько немає? І плівки теж? Ну, так це наші сумні реалії…
   На якість хліба споживачі скаржаться часто. То він глевкий, то розвалюється, то просто несмачний… Та воно й нічого дивного. Адже чимала його частина виготовлена безопарним способом, із додаванням різних хімічних добавок, які хоч і дозволені, але справжньої якості хлібу не додають. І що образливо – попри усі дер¬жавні потуги суворо контролювати виробництво та продаж «продукту номер один», випускати сьогодні такий хліб значно вигідніше, ніж хліб справжній, натуральний, «правильний».
Я купую лише "Надзбруччя хліб", бо точно знаю, що хімії в цей хліб не дають, печуть жито на заквасці, пшеничні сорти на опарі (тобто хлібчик виброджує на дріжджах). Все згідно гостів. У "НХ" політика - ні в якому разі не скотитися до дешевих хімічних технологій. Шкода, що ринок завойовують хімічні технології, Це хвороба «дикого капіталізму», яка минеться. Але на "НХ" впевнені, що за хлібом, випеченим за класичними технологіями майбутнє.
   Тож нехай він, хліб, — совість наша — буде завжди лежати на столі; на вишитому рушнику, а нашою першою молитвою нехай буде хвала хлібу. Нехай на черствіє хліб, бо, як мовлять у народі, коли черствіє хліб, черствіє і душа, і совість. Так буде все життя: хліб на столі.

                   Губар Тетяна Володимирівна --------------------------------

 Найсмачніші мої спогади з дитинства. Як пригадую строкату торбинку, мимоволі ковтаю слинку. Таки справді!

   У мішечку, пошитому з дрібних лоскутиків тканини, для нас, малих, завжди від зайчика гостинці були. Засушені скибочки мені нагадували смак домашнього хліба.
Тоді справжнім дивом була мені бабусина робота.
   Мене рідненька капосницею називала. Бо я втриматись, аби підставити долоні теплому борошну під сито, не могла. Не просіяти, а розвіяти його навкруг мені хотілось. Пізніше тепла джерельна вода і ще тепліші бабусині руки з білої легкості замішували тісто. Теплота… Пошепки розмови і біля діжки навшпиньках тільки щоб… 
   Коли ж, здавалось, дитячому чеканню вривавсь терпець, від бабусі – несподівана винагорода. Кине на ще розпечені жаринки шматочки вже дозрілого тіста і за хвилину перепічки готові. Доки ми за обидві щоки частування наминаємо, бабуся хліб до печі готує. Знає вона, скільки йому там бути. Вийме, а скоринка хрумкенька і середина м’якенька. Перший буханець бабуся завжди навпіл розламувала, щоб аромат літної ниви всі відчули, а далі по шматку кожному. Смакота!
   Я подорослішала і тепер точно знаю, звідки були ті гостинці у строкатій торбинці. Я пошила подібну і тепер зайчиковим гостинцям мої діти радіють.
    -Мамо, а сухарики з торбинки смак того хліба, що ти завжди купуєш, мають, - зауважила якось мені старша доня.
   Підросте – зрозуміє. А доки росте, я просто купую хліб «Надзбруччя» і поспішаю додому, щоб розламати навпіл свіжий буханець. І тоді аромат літньої ниви в нашій оселі обов’язково розвіється теплим спогадом з мого дитинства.

                    Феленюк Олена  --------------------------------------------------------  

   Не для кого не секрет, що хліб усьому голова. Без хліба та хлібобулочних виробів не обходиться практично жоден пересічний громадянин, чи то маленьке дитя чи доросла людина. Як можна уявити собі ранок без запашного калачика від «Надзбруччя - хліб» з хрумкою духмяною скоринкою помащенюю маслом чи политу солодким медом. Цей неперевершений смак калачика, що тане у роті можна порівняти хіба що зі смаком з дитинства. А круасани, чи рогалики – просто смакота А чорний круглий хліб, особливо з шматочком сала та цибулею, аж слинка тече. Який украї
нець, скаже що не любить чорного хліба з шматком сала. Пам’ятаю часи, коли хліб був лише кількох видів (круглий білий та чорний, а також цеглинкою), але який він мав смак. Саме спробувавши продукцію від «Надзбруччя - хліб» пригадуються ті часи, коли хлібом і булочками можна було смакувати й смакувати, коли він танув у роті і на другий чи навіть третій день був таким же свіжим та смачним, наче свіжо спечений. Йдучи дорогою від магазину додому ти ледве стримуєшся щоб не відламати шматок саме цього хліба. Хоча чому стримуєшся, не раз діти купи�
 �ши такий хліб приносили його ледь не половину. Якщо колись я задумувалась який хліб купувати, то сьогодні можу сказати з усією впевненістю, що це хліб від «Надзбруччя-хліб» Це думка моя і моїх рідних, а вибір залишається за вами

    Анна  -----------------------------------------------

Р О З Д У М И П Р О Х Л І Б Хліб. Яке це святе слово! У цьму чуді праця сотень трударів, починаючи із землеробів, закінчуючи пекарами, тому хочеться, щоб втілення самовідданої людської праці було найсмачнішим та найкориснішим. Я тримаю в руках буханець чорного хліба ВО «НАДЗБРУЧЧЯ ХЛІБ». Від нього пахне лагідними бабусиними руками, яка випікала за народними рецептами та тільки їй відомими секретами ось такі ж смачні і пахучі буханці. Вони пахли полем, житом, вкладеною у них щирою душею. Нещодавно мимоволі почув розмову двох літніх жінок: -Пані Маріє, чому Ви так часто ходите до крамниці, атже живете сама, господарки не маєте ? - По хліб ходжу. Куплю буханку, вона велика, пишна, але якось дуже швидко розходиться. Більшу половину за день з’їдаю, а решту віддаю сусідці для курей, тому що він стає несмачним. - Ви досі купуєте той, схожий на піну з хімічними розпушувачами хліб? Я завжди купую тільки наш , натуральний, який випечений майстрами ВО «Надзбуччя хліб», а які смачні у них батони, калачі, круасани ! До снідаку мені вистачає одного окрайця, бо він такий густий, запашний, ситний. Скільки б не лежав, на другий і третій день смачний та корисний, тим більше для мого хворого шлунка. Зрештою, витрачаю я на хліб набагато менше, хоч він трішечки дорожчий за той, який купуєте Ви, а прибутки не такі, щоб так легко викидати гроші на вітер, ще й здоров�� �ю шкодити. - Напевно Ви маєте рацію, пані Стефо ! Я гадаю, влучніше не скажеш.

Леонід Шукалов  --------------------------------------------------------------

  "Чому я обираю продукцію "Надзбруччя хліб" На роздоріжжі мого невизначеного дорослого майбуття серце навернуло на стежку любові до природи та служінню їй. Я обрала професію еколога, як покликала мене душа і дуже рада з цього, адже тепер мені відомі незнанні для широкого загалу секрети щодо підтримання балансу у природному середовищі та у нашому внутрішньому, а це, зокрема, здоров’я. А секрети ці розкриваються із приходом зацікавленості. Вже на початку опановування свого фаху мої руки мимоволі потяглись до поличок із продуктами, які тепер я вивчала із зворотної сторони. І там з� �айшла багато нового для себе. Напревеликий жаль, це, переважно, розчарування. В сучасному світі царювання хімічної промисловості дуже рідко знайдеш для себе якісний продукт, та ще й смачний, та ще й доступний. Тому неабияке здивування в мене викликала саме торгова марка «Надзбруччя хліб», тому що їй вдалось всі ці складові гармонійно поєднати. Складники борошняних виробів цього підприємства натуральні, без вмісту додаткових ароматизаторів чи розпушувачів, що дуже втішає. «Надзбручаниський» хліб перевірений мною, як просто голодною � �туденткою, та багатьма моїми не менш зголоднілим друзями, є дуже ситним та смачним з неймовірно апетитною скоринкою і чомусь мені особисто нагадує дитинство… «Надзбруччя хліб» - це ваш маленький секрет здоров’я та чудового вигляду, адже краса починається зсередини.:)

Світлана Сельська  -------------------------------------ПЕРЕМОЖЕЦЬ КВІТНЕВОГО КОНКУРСУ

Коли я замислююсь над сутністю ХЛІБИНИ, вона завжди для мене асоціюється із живою істотою. Поміркуймо! З малесенького зернятка проростає колосок. Про нього весь час, як батьки за немовлям, піклуються дбайливі селянські руки. Колос підростає, потребує постійної турботи та догляду, трудівники з болем в душі переживають кожен буревій та негоду і радіють теплому сонечку та життєдайному дощику. Хіба не так ми пестимо наших дітей і вболіваємо за кожну їхню невдачу, радіємо першим їхнім успіхам ?
Зерно наливається і достигає. Збирати його доручають найкращим, хто не змарнує жодної зернини, не всіватиме нею бездушний асфальт. Хіба не бажаємо ми цього нашим дітям, намагаючись дати їм найкращу освіту у найкращих педагогів?
Із зерна вимелюється борошно. Воно буває різних гатунків та все - потрібне і дороге. Так і люди всі потрібні і дорогі для нашої неньки –України. Нажаль, хтось, шукаючи легких задоволень, миттєвих успіхів та результатів, вживає наркотики, алкоголь, анаболічні стироїди, інші хімічні препарати, палить, вбиваючи в собі ту людську сутність, яка закладена у нього Творцем. Ці люди, як шкідливі плями, на здоровому тілі суспільства . Переважно від них походить зло і нещастя.
А з хлібом хіба не так ? В гонитві за швидким збагаченням, сьогоденним успіхом та процвітаням дехто знущається над безцінним багатством – ХЛІБОМ, яке дароване Господом для сили, розуму, продовження життя, а не для поступового набуття цілої низки хвороб, викликаних неприйнятними людським організмом хімічними добавками.
Зовсім інакший підхід до цієї філософської проблеми у працівників ВО «Надзбруччя хліб». Вони не бігають за легкою наживою. Дбаючи про здоров’я нації, їх теплі руки створюють ЧУДО, використовуючи віками набуту народну мудрість і хлібопекарські технології без хімії та ГМО, які найбільш сприятливі для нашого краю, а тому - найкорисніші для здоров’я. Хлібороби можуть бути впевнені: плоди їх нелегкої праці - у надійних руках. Так і батьки мають спокійну старість, якщо їхні діти - плід важкої праці та світлих сподівань, на правильному ш�
�яху.
Саме тому моя родина, всі друзі та знайомі вибираємо продукцію ВО «Надзбруччя хліб»!

Леонід Шукалович
 м. Почаїв

 p.s. Не хотілося б, щоб Ви думали, що я змагаюся за приз. Просто такі мої переконання. 

ВІДПОВІДЬ: Насправді , коли я отримав від Вас повторне послання, то подумав, що ось людина, якій було тісно в рамках 200-т слів, якій насправді болить, яка має що сказати... Дуже Вам дякуємо. Щиро Ваші прихильники , колектив ТОВ "Надзбруччя хліб" і я особисто Андрій Іноземцев. Можу запевнити, що ми Вас не зрадимо , бо не зрадимо своїх переконань. "Надзбруччя хліб" або буде таке як воно є зараз, або його просто не буде. Та сподіваємось, що такі люди як Ви, допоможете нам вижити у цьому матеріальному світі своєю прихильністю і своєю просвітньою роботою серед друзів та знайомих. Ми ж свого боку обіцяємо бути вірними як своїм переконанням, своїм традиціям, своїм друзям...  З повагою, А.Іноземцев

--------------------------------------------------------

Хліб
»Хліб наш насущний дай нам сьогодні», – просимо ми в молитві щодня. Людина вирощує зернові культури вже 10.000 років.
Золотий колос – символ щедрості, добра, багатства. Українці вишивали колоски на рушниках. За старовинними українськими традиціями на Святий вечір вносять у хату дідуха.
На старий Новий рік щедрують і посипають зерном пшениці.
Виростити пшеницю та спекти хліб – це важка праця,але улюблена для нашого народу.
Багато на Тернопіллі підприємств, які займаються святою справою – випічкою хліба.
Основне їх завдання – це підвищити якість продукції. Тільки за допомогою покращення якості можна зацікавити покупця. Багатьох споживачів цікавить,також,доступна ціна,широкий асортимент товару. Цим вимогам відповідає продукція підприємства «Надзбруччя хліб».
Більшість споживачів знають,що хліб – найбільш цінний продукт харчування.
В ньому крім білків,жирів та вуглеводів є вітаміни та мікроелементи, які корисні і необхідні для життя.
Я, впевнена ,продукція «Надзбруччя хліб» відповідає цим нормам тому,що випробувала це на собі. Перший тиждень посту моїм базовим продуктом був хліб «Надзбруччя». Найбільше мені сподобався хліб »Столичний подовий»,лаваш,хліб з маком.
Вживаючи цей хліб,я почуваю себе добре.
А ще порада ,друзі. Споживаючи хліб, думайте не про кількість калорій в 100грамах хліба,а про його користь . Доречі, в зернових є речовина, яка впливає на покращення настрою людини.
Можливо,в цьому розгадка почуття гумору, мужності і оптимізму українського народу.

 Горохівська Світлана Петрівна ----------------------------------------------

Пряний запах колачів,
Аромат теплих хлібів
І батони й пампушки,
Лаваші й калачики,
Круасани й булочки,
Найсмачніші бублики.
Неможливо відірватись
І не взмозі вгамуватись
В цей п'янкий душі момент
Ще й такий асортимент!
Не прожити й кілька діб
Без смаку "Надзбруччя хліб"!

Ольга Костюк ------------------------------------ПЕРЕМОЖЕЦЬ КВІТНЕВОГО КОНКУРСУ

У всі часи найважливішою стравою був хліб. Сьогодні багато підприємців фальсифікують товар(використовують неякісні продукти, ГМО, Е- добавки та ін.). Найголовнішою складовою здоров'я є правильне харчування, адже більшість хвороб настає від неактивного способу життя й нездорового харчування. Неякісні продукти можуть призвести до серйозного отруєння, жирна їжа призводить до ожиріння та хвороб серця, печінки, нирок. Той хто хоче стати довгожителем повинен правильно харчуватися, займатися спортом і забути про алкоголь й тютюнові вироби
.
На мою думку, здорове харчування — це багато фруктів й овочів, м'ясо(в межах розумного) та справжні, якісні вироби "Надзбруччя хліб"!

Віталій Братійчук -----------------------------------------

Я думаю, що більшість погодиться з наступним постулатом: для повноцінного життя необхідно добре знати, які продукти харчування є корисними. Такими, що наповнюють ваше тіло силою, допомагаючи знаходитись в оптимальному стані. В той же час, є продукти, які слід уникати, тому що вони, p>Хлібв кращому випадку, не несуть нічого позитивного.
Цікавим фактом є те, що людям властиво довгий час відноситися до свого здоров’я без належної уваги, вважаючи, що гарно себе почувати – це їхня довічна прерогатива (звісно, особливо це стосується порівняно молодих людей). В віці 20-30 років умовно здорова людина вже розуміє значення стану здоров’я, але небагато людей вважають за потрібним починати вводити в своє життя засоби по його збереженню.
Насправді ж все не так складно і починати треба з правильного раціону. Хліб є одним з основних компонентів нашого повсякденного харчування. Продукція ТМ «Надзбруччя хліб» вдало справляється з двома головними завданнями – вироби є смачними, це одразу помічаєш (широкий асортимент забезпечує різноманітні вподобання) та є корисними (особливо можу виділити появу хлібу на живій заквасці без дріжджів).
Зараз досить часто хлібо-булочні вироби потраплnbsp; Феленюк Олена яють до забороненого списку у тих людей, що віддають сили більшості дієтам. Насправді ж, суть не в обмеженнях по певним групам продуктів, а в правильно сформованому раціоні, в якому продукція «Надзбруччя хліб» має право посісти достойне місце.
Здоров’я та щастя всім!


 Ярослав ----------------------------------------------------

"Чому я обираю продукцію „Надзбруччя хліб”

Повертаючись додому я завжди заходжу до продуктового магазну, щоб придбати смачного хліба до вечері. Незмінно мій вибір падає на продукти марки „Надзбруччя хліб”. Адже ваш хліб пахне моїм дитинством...
Дивлюся на пакунок у руках і бачу свою стареньку бабусю. Жінка працює на пшеничній ниві. Ось вона повертає своє всіяне зморшками обличчя під яскраві промені літнього сонця. В натертих до мозолів руках вона тримає, бережно наче скарб золоте пшеничне колосся. Вона простягає його мені й промовляє: „В оцих крихітних зернятках – наше життя.”
А ввечері бабуся насипала у велику миску духм’яне борошно і місила туге тісто. Вона сміялась та жартувала, що тісто для хліба діє на її порепані від важкої праці руки, наче цілющий бальзам.
Бабуся запихає кругленькі булочки у піч. Її обличчя залилось рум’янцем, від гарячого повітря, а в очах танцюють веселі вогники.
Свіжоспечений хліб має ні з чим незрівняний аромат. До його букету входять і сила землі, і лагідне тепло сонця й життєдайна енергія води і щонайважливіше споконвічна праця українців. Поряд із цим запахом у моїй душі житимуть спогади про бабусю.
Ось, чому я обираю надзбручанський хліб, адже він береже пам’ять про одну з найдорожчих для мене людей.

 Семещук Ірина 9 клас -------------------------

Я і моя сім'я обираємо продукцію "Надзбруччя хліб", тому що саме ця продукція є смачною, корисною і завжди свіжою, має неперевершений смак і аромат свіжого хліба та хлібобулочних виробів."Надзбруччя хліб"- це накраща продукція.Споживайте її і будьте здорові!!!

Вікторія ----------------------------------------

Шановні добродії з "Надзбруччя хліб" і всі однодумці-смакувальники продукції цієї фірми!!!

Щиро вітаю усіх Вас із святом Воскресіння Христового! Нехай Бог благословить Вас у всіх Ваших справах! Нехай думки будуть чистими - тоді і продукція творців буде особливо смачною! Я можливо не знаю Вас особисто, проте коли роздумую про вашу "кухню" - то уявляю на ній дуже позитивну атмосферу, яка наповнена чудотворним духом - який матеріалізується у хліб!

Кожен знає, як важливо бути у піднесеному чистому дусі у тій чи іншій справі, а особливо при творенні хліба! Зі щемом у серці і з ностальгічною радістю згадую, як колись бабця у печі, потім мама вже у електричній духовці пекли хліб! Особливо перед Великокоднем-Пасхою! На кухні був рух і одночасно панував дивний спокій на лицях рідних - вони були ніби у якомусь трансі. Це вже з роками розумієш, що коли збирається родина на Великодні Свята чи з то одного села чи зі всього білого світу - то той процес приготування пасхального хліба-паски є великим національним жититтєдайним ритуалом. Це велике таїнство, традиція при дійстві якої людина, яка готує хліб спершу просить благословіння на святу справу, а потім в процесі роботи знаходиться у стані згадування всього доброго за рік, за день, за життя і мріє, що побачить знову рідних, за якими скучила. Той, хто пече хліб - перебуває у стані дарування любові, яку випромінює з себе і заселяє нею святу хлібину! І кожен смакує цей хліб і насичується, насичується любовю один до одного, до Бога. Так хочеться, щоб ця ідилія була завжди! Дорогі краяни! Даруйте людям такий хліб і любов до Вас буде зростати з кожною хлібиною!

З великою повагою Ваш шанувальник і земляк Олег 

-Я обираю Вашу продукцію, тому що завжди "ціна відповідає якості". І взагалі Ваші булочки, торти, пасочки і хліб - найсмачніші!!! Так - так я не лукавлю... Дякую всім Вашим співпрацівникам, за Ваші прикрасні руки...

Юра ----------------------------------------------------------ПЕРЕМОЖЕЦЬ КВІТНЕВОГО КОНКУРСУ

Борис Явір Іскрa:

  За своєю натурою я — мандрівник. Багато подорожую, відвідую різноманітні міста. Люблю гори, ліси, ріки. У мандрах почуваю себе, наче вдома. Це специфічне відчуття досягається не тільки приємною компанією щирих друзів, а й продукцією із рідного міста. Саме завдяки завжди свіжому та духмяному запахові тепло рідної домівки стає близьким. Я обираю продукцію "Надзбруччя хліб", адже це не тільки якісна, натуральна, здорову та смачна їжа, а й затишок дому, який зі мною.

«Чому я обираю продукцію «Надзбруччя хліб»?
Раніше, кожного ранку, я просиналась щаслива – просто так (без особливих на те причин). І ось одного ранку я прокинулась і не відчула тієї щасливої миті. Я задумалась – чому? Зрозуміла – настав час змін. Потрібно щось нове, щоб знову відчути гармонію. 
 І почала я з самого простішого: змінила сорт кави і …Мені смакував тостовий хліб доти, доки я не збагнула, що з гарнюніми квадратиками тостового хліба - з»являється не дуже приємний целюліт, тому зрозуміла, що хліб має бути не тільки смачним, але й корисним. В магазині я звернула увагу на хлібні вироби – їх було таке різномаїття, що я на хвильку розгубилася. Але тільки на хвильку, бо потім моя рука потягнулась за буханкою нарізного хліба з надписом «Надзбруччя хліб».
Це була чималенька хлібина і недорога по ціні. Подумала: «Спробую»…
 І ось ранок: я прокинулась, зробила каву і канапку з сиром, - спробувала і зрозуміла, що це приємне, хвилююче відчуття чогось щирого і давно забутого – це відчуття добра і спокою, це відчуття рідної української Землі.
Я обрала цей хліб, бо відчула як можна прокидатися щасливою ранкомі від самого простого (але дуже рідного, свого) – від хлібної продукції «Надзбруччя хліб».

 Дякую Вам за працю! Людмила    ---------------------ПЕРЕМОЖЕЦЬ КВІТНЕВОГО КОНКУРСУ

НАСТУПНА СТОРІНКА --->>


Торти для Вас

Sample imageТелефони для замовлень:
23 56 56, моб. 067 350 92 15

Надзбруччя хліб

Sample 6Нове слово в давній справі

Наше найкраще

Sample imageУкраїнцем бути престижно

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0